Tilaa talon maalaus muutamalla klikkauksella suoraan netistä!

-Suomen helpoin maalausurakka

-kilpailukykyiseen hintaan

-suoraan toivomaasi ajankohtaan

-ei hintaa nostattavia, monesti turhia asiantuntijakäyntejä

-ei aikaa vieviä palavereita  

Laske hinta, toivo ajankohta ja tilaa maalaus. Me huolehdimme siitä, että maalaamme talosi juuri oikeilla menetelmillä ja maaleilla, viimeisen päälle. 

Nyt voit tilata talon maalauksen vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan suoraan netistä.

Kehitimme puutalon maalauksen ostamiseen laskurin.

Miksi?

Jotta asiakkaana teidän olisi mahdollisimman vaivatonta tilata maalaus suoraan toivomaasi ajankohtaan ja ilman ylimääräisiä asiantuntijakäyntejä talolla. Nykypäivänä pääosan itse maalaustyötä edeltävistä asioista voi hoitaa etänä ja näin koronaviruksen aikana se on myös suotavaa. 

Talon maalauksen kartoitus ei loppupeleissä ole kovin vaikeaa, joten pystymme pitkälti tarjoamaan maalauksen asiakkaan omien havaintojen perusteella. Meiltä kysyttäessä tai asiantuntemusta kaipaavan kohteen käymme toki edelleen kartoittamassa vanhaan malliin. Siinä tapauksessa pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille täältä:

Pyydä ilmainen kartoituskäynti


Laskuri antaa hinnan oikeaoppisesti tehdylle talon maalaukselle laskurissa kysyttävien tietojen mukaisesti. Työmenetelmämme ovat nykyaikaisia ja testatusti toimivia sekä käyttämämme maalit korkealaatuisia, joten tilatessasi maalauksen meiltä voit luottaa siihen, että saat rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Katon kunnossapito antaa mielenrauhan sekä taloudellisen turvan kun tietää, että oma talo on hyvässä kunnossa eikä tarvitse pelätä kalliita yllätysremontteja. 


Jos epäilyttää onko meistä mihinkään, kurkkaa videolta erään asiakkaamme kommentit meistä sekä muita maalattuja kohteitamme.

Tästä videoon


Kun tilaat laskurilla maalauksen, et vielä sitoudu hintaan tai urakkaan. Tarkistamme tarvittaessa annetut tiedot ja voimme korjata urakan yksityiskohtia tarkasti kohteen mukaan. Voit siis luottaa siihen, että tiedämme mitä toimenpiteitä talosi maalaus vaatii, vaikka emme yhdessä sitä kartoitakkaan. Tämän jälkeen lähetämme sinulle täysin kiinteähintaisen urakkasopimuksen, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Parhaimmillaan sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin vastata muutamaan kysymykseen ja allekirjoittaa sopimus.

Rahoituksella saat järkevästi jaettua talosi huollon kustannuksia pidemmälle aikavälille etkä joudu kohtaamaan äkillisiä remontin tarpeita kun pidät kodistasi huolta. Kurkkaa tästä lisää edullisesta rahoitusvaihtoehdostamme.

Lue lisää rahoituksesta


 
Posti
Puhelu
Instagram