Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus Uudenmaan alueella omakotiasujille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille. Olemme raudanluja ammattilainen, joka tekee laadukasta jälkeä tehokkaalla tiimillä ja välineistöllä. Ota meihin yhteyttä, niin kuuntelemme tarpeesi ja nostamme tiilikattosi elinikää merkittävästi! Tsekkaa myös edullinen Rahoitus.
Milloin tiilikaton pinnoitus tai huolto kannattaa tehdä?

Tiilikaton elinikä hyvin pidettynä on jopa 100 vuotta, mutta vaatii säännöllisiä huoltotoimenpiteitä. Huoltoon kuuluu roskien ja sammaleen poisto säännöllisesti, kasvuston torjunta-aineen levittäminen 5 vuoden välein sekä tiilikaton pinnoitus noin 20 vuoden välein. Me tiedämme oikeat menetelmät ja aineet, jotta saamme kattosi kestämään mahdollisimman pitkään. 

Painikkeesta voit kurkata videon tiilikaton huollosta sekä hintatietoja tiilikaton pinnoituksesta.


Video tiilikaton huollosta sekä hintoja


Projektin kulku

 

  • Aluksi tarkastamme aluskatteen kunnon ja vaihdamme rikkinäiset kattotiilet uusiin 
  • Asianmukaiset suojaukset
  • Roskien ja sammalen poisto
  • Ennen pinnoitusta tiiliin levitetään kasvustontorjunta-aine
  • Tiilikaton pinnoitus 
  • Jälkien siivoaminen ja työn tarkastus


Blogista pääset lukemaan miten laitat kattosi talvikuntoon itse!

Blogiin


Miksi huolto on tärkeää?

Jos katon huolto laiminlyödään, pääsee sammal ja vesi rapauttamaan tiiliä. Huoltamaton tiilikatto alkaa vuotamaan ja vaatii tulevaisuudessa kalliin kattoremontin. Tiilikaton pinnoitus on edullinen ja viisas tapa pitää kattoremontti loitolla. Pinnoitus antaa näyttävän ja vedenpitävän suojan katolle. Tiilikaton maalaus on sijoitus, josta hyödyt heti.  

 

Valitse kumppaniksi Värisuora

Me olemme luotettava kumppani, sillä teemme sen mitä lupaamme, aikataulussa ja laadukkaalla jäljellä. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, sillä olemme myös joustava, nopea ja huomaamaton urakoitsija - pyrimme mukautumaan asiakkaamme aikatauluihin ja toimimaan siten, että aiheutamme mahdollisimman vähän vaivaa. Ota meihin yhteyttä, niin saat meiltä reilun tarjouksen.


 
Posti
Puhelu
Instagram