Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus Uudellamaalla ripeäliikkeiseltä ja laadukkaalta Maalausliike Värisuoralta. Palvelemme joustavalla otteella omakotiasujia, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!
Peltikaton maalaus säästää kalliilta remontilta

Peltikaton maalaus tulisi suorittaa noin kymmenen vuoden välein tai ennen kuin katon maalipintaan ehtii tulla korroosiolle altistavia halkeamia. Oikein maalattu peltikatto kestää koko talon elinkaaren ja säästää kalliilta kattoremontilta. Katon maalipinnan päästäminen huonoon kuntoon aiheuttaa kattopellin ruostumista ja sitä kautta vaurioita katon rakenteisiin. 

Peltikaton maalaus kestää katon koosta riippuen 1-4 päivää. Maalauksen voi suorittaa yleensä huhti-elokuussa, riippuen sääolosuhteista. 


Näin peltikaton maalaus etenee

1.  Teemme asianmukaiset suojaukset

2. Katto puhdistetaan korkeapainepesulla

3. Poistamme ruosteen katosta hiomalla

4. Ruosteenesto-pohjamaalaus

5. Pintamaalaus

6. Työn tarkistus ja loppusiivous


Kurkkaa videolta asiakkaamme kokemus katon huollosta sekä peltikaton maalauksen hintoja!

Video ja muita asiakaskokemuksia

 

 

Miksi urakka kannattaa teettää ammattilaisella? 

 

Katon kunnossapito on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä pitää talo kunnossa. Katon maalipinnan pitäminen hyvänä on helpoin tapa suojata katto sään rasitukselta ja pitää kattoremontti loitolla jopa koko talon elinkaaren ajan. Peltikaton maalaus ja pinnoitus kannattaa jättää ammattilaiselle, sillä etenkin Suomen olosuhteissa katto joutuu kestämään paljon. Lämpötilavaihtelut, lumi ja jää aiheuttavat omat haasteensa, ja sen vuoksi pinnoiteaineet ja -tekniikat täytyy valita kohteen vaatimusten mukaan.

 

Pyydä Värisuora ilmaiselle kartoituskäynnille 

 

Toimimme Uudenmaan alueella ja palvelemme yksityisasiakkaita, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Meidät tunnetaan nopeudesta, laadukkaasta työnjäljestä sekä siitä, että teemme työn huomaamattomasti ja asiakasta häiritsemättä. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!
 

 
Posti
Puhelu
Instagram