Maalausliike Värisuora Oy

Maalausliike Värisuora on puutalojen maalauksiin erikoistunut suomalainen yritys.

Lupaamme tarjota sinulle vastuullisesti, alusta loppuun positiivisella tekemisen meiningillä suoritetun maalausurakan! Tavoitteenamme on tarjota sinulle aina helppo ja vaivaton maalausurakka vieläpä laadukkaasti ja ripeästi. Tässä olemme onnistuneet hyvin sekä omasta että asiakkaidemme mielestä.

Käytämme talosi maalauksessa testatusti markkinoiden kestävimpiä maaleja, jotta voit olla varma, ettei sinun tarvitse olla jatkuvasti huoltomaalaamassa taloasi. Tarjoammekin kohteisiimme 24kk takuun.

Olemme erikoistuneet maalaamaan puutaloja. Tällä osa-alueella tarjoamme sinulle luotettavasti laadukkaan ja kestävän maalauksen. 


Idea yrityksen perustamiseen heräsi, kun olimme olleet Miskan kanssa jonkin aikaa töissä alan yrityksissä. Opimme tuntemaan hyvän asiakaspalvelun ja motivoituneiden työntekijöiden merkityksen palvelun laatuun. –Matias 

Lähdimme sitten tosissaan ottamaan asioista selvää ja selvittämään yrityksen perustamiseen liittyviä järjestelyitä. Kuvioihin tuli mukaan Matiaksen serkku, Veeti, joka toi osaltaan vahvistusta myös tietotekniikan käyttöön –Miska 

”Matias kertoi yritysideasta ja suunnitelmista siihen liittyen. Lähdin mielelläni mukaan suunnittelemaan ja kehittämään yhdessä yritystä, joka toimii hyvien arvojen mukaisesti. –Veeti

Näin syntyi ulkomaalauksiin erikoistunut Maalausliike Värisuora Oy. Haluamme keskittyä yhteen asiaan ja tehdä sen mahdollisimman hyvin, sen sijaan, että tekisimme kaikkea vähän sinne päin.

Olemme maalanneet jo satoja puutaloja ja saaneet positiivisen maineen puutalojen omistajien mielessä. 

Voit käydä kurkkaamassa asiakkaidemme kokemuksia alla olevasta painikkeesta.

Asiakkaitamme

 

Kymmenen kohdan toimintatapamme on rehti ja selkeä:

1. Tarjoamme halutessasi veloituksettoman kartoituksen, jossa selvitämme yhdessä parhaan ratkaisun talollesi. 

2. Teemme kirjallisen, kiinteähintaisen tarjouksen, jossa kerromme tarkasti ja avoimesti urakan työvaiheet ja työmenetelmät. Haluamme, että sinäkin tiedät, miten hoidamme urakan ja voit sitä kautta olla varma, että toimimme rehellisesti ja luotettavasti.

3. Solmimme kanssasi kirjallisen urakkasopimuksen ja sovimme muut maalaukseen liittyvät käytännön seikat, kuten aikataulun.

4. Saavumme paikalle sovitusti.

5. Teemme pohjatyöt ja suojaukset erityistä huolellisuutta noudattaen.

6. Suoritamme maalaustyön sovitulla menetelmällä.

7. Siivoamme huolellisesti jälkemme ja hoidamme jätteet pois. 

8. Lajittelemme ja kierrätämme jätteet.

9. Tarkastamme työn jäljen lopuksi. 

10. Jätämme sinulle todistuksen talosi huollosta.


Kysy ihmeessä lisää toimintatavoistamme tai pyydä tarjous maalauksesta.

YhteystietommePyydä rohkeasti tarjous oman talosi maalauksesta! Lupaamme palvella sinua rehdisti ja luotettavasti.

Pyydä tarjous
 
Posti
Puhelu
Instagram