Katon maalaus nopeasti ja luotettavasti

Ammattitaitoinen ja mutkaton katon maalaus Värisuoralta Uudenmaan alueella omakotiasujille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Maalaamme pelti-, tiili- ja huopakatot nopealla ja joustavalla aikataululla, asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa! Kaikkiin urakoihin myös edullinen rahoitus.


Milloin katon voi maalata?

Katon maalaus kannattaa tehdä pääsääntöisesti kesällä, yleensä huhtikuusta elokuulle. Tilanne vaihtelee vuosittain sään mukaan. Yleensä sovimme alustavan aikataulun ja toteutusajankohta tarkentuu lähempänä. 


Miksi kattomaalaus kannattaa?

Katon maalaus pidentää katon elinikää, joten kalliimpaa kattoremonttia voidaan lykätä vuosilla eteenpäin. Säännöllisesti huollettu katto voi kestää jopa koko talon eliniän ajan. Samalla katon ulkonäkö ja sitä myöten myös arvo nousevat.

Tiilikatolla uusi pinnoitus suojaa kiveä. Jos pinnoitusta ei ole, kivi haurastuu nopeasti ja halkeilee aiheuttaen vuotoja. Myös sammalkasvusto voi päästä leviämään ja haurastuttamaan tiiliä, jos sitä ei poisteta ajoissa. Peltikatossa maali estää katon ruostumista ja reikiintymistä. Säännöllinen pesu ja kattomaalaus pitävät katon hyvässä kunnossa vuosikymmeniä.


Kurkkaa videolta asiakkaamme kokemus tiilikaton huollosta! Löydät myös toteutuneita katon maalauksen hintoja.

Video ja muita asiakaskokemuksia


Kuinka usein katto kannattaa pestä tai maalata?

Katto kannattaa pestä vuoden välein, jos se altistuu paljon esimerkiksi puiden roskille ja säärasituksille. Jos katto on siisti eikä likaannu merkittävästi esimerkiksi ympärillä olevien puiden takia, pesu hieman harvemmin väliajoin riittää. Katon pinnoitus kannattaa uusia 10-20 vuoden välein. Kattomaalaus pitää katon hyvässä kunnossa ja nostaa koko rakennuksen ilmettä.

 

Mistä tietää, että katto kannattaa pinnoittaa?

Tiilikaton maalaustarpeen näkee esimerkiksi tiilien väristä. Jos tiilet ovat haalistuneita ja hauraita, kannattaa pinnoitus uusia ja vaihtaa samalla huonot tiilet uusiin. Peltikaton maalaustarpeen näkee viimeistään ruosteesta. Katon maalaus kannattaa kuitenkin tehdä jo ennen kuin ruostetta ilmenee tai tiilet haurastuvat, sillä projekti on aina nopeampi toteuttaa ja siten myös edullisempi hyvissä ajoin tehtynä. 


Voiko maalauksen suorittaa itse?

Katon maalaus kannattaa jättää ammattilaiselle, joka tuntee oikeat esikäsittelyaineet ja maalit sekä osaa samalla tarkastaa katon kunnon. Ammattilaisella on myös oikeat välineet, joilla työ hoituu nopeasti, siististi ja turvallisesti. Jos siis haluat lopputuloksen, joka nostaa katon elinikää ja pitää sateen ulkopuolella, kannattaa työ teettää aina ammattilaisella.


Miksi Värisuora?

 

  • Ei reklamaatioita
  • Nopeus ja joustavuus
  • Mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaalle
  • Luotettavuus

 

 
Posti
Puhelu
Instagram