Julkisivun maalaus

Talojen maalaukset yksityisille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille sekä rakennuttajille Etelä-Suomessa. Suomen helpoin maalausurakka Värisuoralta. 

Toimintamallimme on asiakasystävällinen ja ripeä, koko projekti asiakkaalle vaivaton, josta olemmekin saaneet paljon hyvää palautetta. Kaiken lisäksi kehitämme sitä aina vain paremmaksi omien havaintojen ja asiakkaiden palautteen perusteella.Puuverhouksen maalaus


Puuverhous tulisi huoltomaalata noin kymmenen vuoden välein tai viimeistään kun maali on selvästi huonokuntoista. Hyvä maalipinta estää kosteuden ja homekasvuston pääsyn verhouksen puuosiin. Siisti ulkoverhous nostaa talosi arvoa ja toimii myyntivalttina.

Ajoissa tehty huoltomaalaus vähentää maalauskustannuksia ja pitää verhouksen hyvässä kunnossa. Tällöin työn määrä on pienempi eivätkä verhouksen puuosat ole ehtineet vaurioitua huonon maalipinnan takia.

Puuverhouksen maalauksia tehdään huhtikuusta lokakuuhun säiden salliessa. Talon maalaukseen kuluu meillä tyypillisesti 2-5 työpäivää.


Öljymaali vai vesiohenteinen maali puutaloon? Lue ammattimaalarin vastaus ikuisuuskysymykseen blogistamme. Pääset sinne alapuolelta.

Tästä blogiinMilloin puutalo pitää maalata?

Talon maalausta ei kannata venyttää liian pitkään ja laiminlyödä suositeltua huoltomaalausväliä, joka on vesiohenteisilla akrylaattimaaleilla maalatussa talossa yleensä noin 10 vuotta. Jos huoltomaalauksen tarpeeseen herätään vasta kun maalipinta on jo monin paikoin homeessa ja maali rapistunut tai verhouslaudat ovat lahonneet, on huoltomaalaus paljon kalliimpi toteuttaa. 


Talon maalaus on hyvä suorittaa suositellun huoltomaalausvälin mukaisesti, mutta viimeistään kun:

  • edellisestä maalauksesta on kulunut noin kymmenen vuotta
  • maalipinnassa näkyy selvästi halkeamia
  • maalipinnassa näkyy homepilkkuja
  • puuosat ovat alkaneet lahoamaan
  • puuverhouksen asennuksesta on kulunut vuosi


Kurkkaa asiakkaidemme kokemuksia ja muita toteutuneita urakoitamme alla olevasta linkistä! Löydät myös toteutuneita maalauksen hintoja.
Asiakaskokemuksia ja hintojaRapatun verhouksen maalaus

Maalipinta suojaa rapattua verhousta sään rasituksilta. Jos maalipinta ei ole kunnossa, vesi pääsee tunkeutumaan rappauksen alle ja jäätyessään halkaisee rapatun pinnan. Ennen maalausta seinät tarvittaessa korjausrapataan. Rapattu verhous pintamaalataan ruiskulla ja telalla.


Sokkelin maalaus ja pinnoitus

Siisti sokkeli on olennainen osa talon ulkonäköä. Sokkelin voi pinnoittaa tai maalata. Maali ja pinnoite antavat ulkonäön lisäksi pitkäikäisen kosteussuojan talon perustuksille. Oikein käsitelty sokkeli on huoleton ja kauniin näköinen.  


Pyydä maksuton tarjous! Se ei sido mihinkään.

 


 
Posti
Puhelu
Instagram