Tilaa talon maalaus muutamalla klikkauksella suoraan netistä!

-Suomen helpoin maalausurakka

-kilpailukykyiseen hintaan

-suoraan toivomaasi ajankohtaan

-ei hintaa nostattavia, monesti turhia asiantuntijakäyntejä

-ei aikaa vieviä palavereita  

Laske hinta, toivo ajankohta ja tilaa maalaus. Me huolehdimme siitä, että maalaamme talosi juuri oikeilla menetelmillä ja maaleilla, viimeisen päälle. 

Laske hinta ja tilaa maalaus

 

Nopealiikkeinen ja laadukas maalausliike Etelä-Suomessa

Talojen ulko- ja sisämaalaukset Uudellamaalla suomalaisena takuutyönä. Olemme ammattitaitoinen maalausliike, joka palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä ripeällä otteella.

Taloyhtiöille ja isännöitsijöille lisätietoa täälläTilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllisiä vinkkejä, joilla pidät esimerkiksi kattosi hyvässä kunnossa paljon pidempään. Emme tuputa sinulle jatkuvasti mitään ärsyttäviä myyntikirjeitä vaan kerromme oikeasti hyödyllisiä juttuja talon kunnon ylläpidosta.

Tietosuojakäytännöt


Talon säännöllinen kunnossapito ja tarkistaminen varmistaa ettet joudu kokemaan yllättäviä ja kalliita remontteja. Kurkkaa videolta mitä ëräs asiakkaamme on mieltä talonsa katon huollosta.

Täältä näet videon sekä muita maalattuja kohteitamme


Ulkomaalaukset

Toteutamme julkisivumaalaukset yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille laadukkaalla jäljellä, modernilla kalustolla ja tehokkaalla henkilökunnalla. Maalaamme katot ja seinät ammattitaidolla.

Kattomaalaukset

Maalaamme ja pinnoitamme pelti-, tiili- ja huopakatot, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa. Katon säännöllinen huolto pitää kalliin kattoremontin loitolla. Toimialuettamme ovat mm. Riihimäki, Tuusula, Hyvinkää, Nurmijärvi, Vantaa, Espoo ja Helsinki.

Sisämaalaukset

Toteutamme esimerkiksi uudiskohteiden tasoitus- ja maalaustyöt rakennusliikkeille ja yksityisille, kerrostalon rappukäytävien maalaukset sekä omakotitalojen tasoitukset ja maalaukset ripeästi ja joustavasti. Maalaamme sisätilat Uudenmaan alueella ja tarvittaessa muualla Etelä-Suomessa.
Miksi Maalausliike Värisuora?

 

Asiakas on meille ykkönen
Kuuntelemme, neuvomme ja vastaamme teidän toiveisiinne. Asiakastyytyväisyys on tärkein onnistumisen mittarimme!

Laadukkaasti
Teemme työmme aina vastuuntuntoisesti, parhaalla mahdollisella laadulla ja jatkuvasti työmenetelmiämme kehittäen.

Ympäristöä kunnioittaen
Ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää: lajittelemme ja kierrätämme jätteet sekä valitsemme vähiten ympäristöä kuormittavia materiaaleja.

Vastuullisesti
Kotimaiset, omat maalarit, joilla on asianmukainen ammattitaito ja motivaatio tehdä tehdä työ viimeisen päälle laadukkaasti.Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään sopiva ratkaisu teidän tarpeisiinne!  

 

Olemme tehokas ja asiakkaita palveleva maalausliike. Kuuntelemme tarpeesi ja annamme rehdin tarjouksen palvelustamme! Toimialuettamme ovat mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Riihimäki, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi, mutta reagoimme kaikkiin toimeksiantoihin laajasti Etelä-Suomen alueella.

Värisuoralla se on tunnetusti ennenkin voitettu! 

Maalausliike Värisuora OyMyös rahoitus!

Edullinen rahoitus maalauksiin alk. 47€/kk.

Värisuora Instagramissa

Maalausliike Värisuora Oy on nuori yritys, joka tarjoaa ripeästi ja laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi seuraavat palvelut: ulkomaalaus, peltikaton maalaus, tiilikaton pinnoitus, sokkelin maalaus, sokkelin pinnoitus, hirsitalon maalaus, puutalon maalaus, rapatun talon maalaus, kivitalon maalaus, talon huolto, taloyhtiön maalaus, tasoitustyöt ja sisämaalaus ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Varsinais-Suomi:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

Päijät-Häme:

Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila,

Kanta-Häme:

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä

Pirkanmaa:

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi, Iittala, Urjala 


 
Posti
Puhelu
Instagram